logo
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Україна 01010 г. Київ., вул. Суворова 1. тел. (044) - 280-99-51.

E-mail mlv@ntu.edu.ua

 

Стажировка участников проекта от украинских университетов в европейских университетах партнерах.

 

 

 В період з  1 по 10 квітня 2011 року в рамках проекту «Мережа електронного дистанційного навчання для підвищення кваліфікації в сфері туризму  (Білорусь, Україна і Грузія)»   WeNeT відбулося стажування учасників проекту від українських університетів в європейських університетах партнерах. Стажування проходило у Європейській Академії Больцано (EURAC) в Італії,  Університеті Матея Бела (UMB) в Банській Бистриці (Словакія)  та Академії професійної освіти в Равенсбурзі (Німеччина).
Українські розробники курсів дистанційної освіти в сфері туризму обрали місце стажування згідно напряму наукових досліджень європейського університету, спорідненого тематиці курсів, що розроблюються та такого, що має глибокий досвід в певній сфері туристичної галузі.
Стажери відвідали бібліотеки університетів, де зібрали необхідні матеріали для закінчення розробки  модулів, підібрали інноваційну літературу.
 Під час стажування були проведені координаційні семінари з членами консорціуму,   ознайомчі семінари щодо навчальних програм бакалаврата та магістратури підготовки фахівців туристичної галузі.
Стажери ознайомилися з культурним надбанням європейських країн, менеджментом готельного та ресторанного господарства, організацією та технологією туристичної діяльності , маркетингом туристичних дестинацій.

 

 

E-Learning-Weiterbildungsnetzwerk im Tourismus (Belarus, Georgien und Ukraine). ??????? 01010 ?. ????., ???. ???????? 1. ???. (044) - 280-99-51