logo
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Україна 01010 г. Київ., вул. Суворова 1. тел. (044) - 280-99-51.

E-mail mlv@ntu.edu.ua

 

Координаційний семінар в Грузії.

 

 

 

В період з  24 по 31 травня 2011 року в рамках проекту «Мережа електронного дистанційного навчання для підвищення кваліфікації в сфері туризму  (Білорусь, Україна і Грузія)»   WeNeT відбувся координаційний семінар в Тбілісі (Грузія).
В семінарі прийняли участь представники всіх європейських університетів та університетів Білорусі, України та Грузії, що входять до консорціуму проекту. Від НТУ делегацію очолив ректор Дмитриченко М.Ф.

 

 


Під час координаційної зустрічі були надані звіти щодо стану проектної роботи в країнах-партнерах. Звіт від України, в якому  представлені результати роботи за останній рік дев’яти українських університетів з різних регіонів країни,  доповів перший проректор, проректор з наукової роботи Дмитрієв М.М.

Національний транспортний університет відповідальний за створення та роботу українського національного порталу. Директор ІЗДН

 Андрусенко С.І. представив український національний портал для дистанційної освіти, що працює в актуалізованому режимі. На порталі постійно оновлюється інформація щодо заходів та подій, є лінки на портали Білорусії та Грузії, що надає можливість створити єдину дистанційну мережу для підвищення кваліфікації в сфері туризму. З метою активізації розповсюдження результатів проекту та для інформування потенційних слухачів на порталі розміщені анотації курсів.

В рамках координаційного семінару були проведені виїзні засідання в Батумі на базі Батумської державної  морської академії та в Кутаїсі на базі    Кутаїського університету права і економіки. Учасників семінару ознайомили  з проблемами наукових досліджень туризму та туристичної освіти  в Грузії, маркетингом різноманітних напрямів туризму, станом розвитку туристичної галузі.

 

В рамках координаційної зустрічі були підписані  договори про співпрацю між   Національним транспортним університетом  та наступними університетами Грузії: Батумською державною  морською академією   (м. Батумі);  Грузинським  авіаційним університетом     (м.  Тбілісі); Тбіліським державним університетом імені Іване Джавахишвілі   (м.  Тбілісі) та Кутаїським університетом права і економіки (м. Кутаїсі).
 

 
 Заступник декана факультету економіки, менеджменту і права Бакуліч О.О.

 

 

E-Learning-Weiterbildungsnetzwerk im Tourismus (Belarus, Georgien und Ukraine). ??????? 01010 ?. ????., ???. ???????? 1. ???. (044) - 280-99-51